Şu An Okunan
Mr. Robot’un Dördüncü Sezonu 6 Ekim’de Başlıyor

Mr. Robot’un Dördüncü Sezonu 6 Ekim’de Başlıyor

E-Corp adlı tüm dünyayı boyunduruk altına almış çokuluslu bir şirketi yıkarak düzeni sarsmaya çalışan bir hacker’ın öyküsünü anlatan Mr. Robot’un dördüncü sezonuna dair yeni bir fragman yayınlandı. Sam Esmail’in yaratıcısı olduğu popüler dizinin veda sezonunun yayın tarihi 6 Ekim olarak duyuruldu.

Her ne kadar Rami Malek’in Queen grubunun solisti Freddie Mercury’nin hayatını anlatan Bohemian Rhapsody’deki (2018) oyunculuğu ile tartışılıp gündeme gelmesine alışsak da, onu Hollywood’un radarına sokan yapım Mr. Robot’tu. Daha sonra Homecoming adlı dizide özgün bakışını bir kez daha kanıtlayan Sam Esmail’in yaratıcısı olduğu dizi, ilk sezonundan sonra düşüş gösteren bir grafik çizmişti. Yine de, neredeyse tümü tek bir karakterin üzerinden ilerleyen Mr. Robot Rami Malek’in akılda kalıcı performansı, Christian Slater’ın kilit rolü ve provokatif konusuyla ilgi çekmeyi sürdürmüştü.

2 Altın Küre ödülünün sahibi olan dizi 2015 yılında yayın hayatına başlamıştı. Giderek karanlık bir tona bürünen dizinin yeni sezon tanıtım fragmanı “Back to Work” (yeniden iş başına) temasını vurguluyor. Mr. Robot’un E-Corp ve onun temsil ettiği düzenle olan kavgasının son aşamasını izleyecekmişiz gibi duruyor.

Yeni sezonunun 13 bölümden oluşması bekleniyor.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.