Şu An Okunan
Büyülü Geceler / Notti Magiche

Büyülü Geceler / Notti Magiche

Tüm İtalya’yı Dünya Kupası heyecanının sardığı günlerde polis, nehirden çıkardığı bir arabada bir ceset bulur. Bu olaydan habersiz genç senaristler Luciano, Antonino ve Eugenia, kendilerine yapımcı bulmaya çalışmaktadırlar. Ancak yapımcının gizli planları sonucunda kendilerini olayların sorumlusu olarak karakolda bulurlar.

İZLENMELİ Mİ? Büyülü Geceler’in yönetmenliğini İnsan Sermayesi (Il Capitale Umano, 2013), Deli Dolu (La Pazza Gioia, 2016) ve Karavan (The Leisure Seeker, 2017) gibi filmleriyle tanınan Paolo Virzì üstleniyor. 1990 yılında İtalya’da düzenlenen Dünya Kupası sırasında geçen film, komedi ve dram öğelerini iç içe geçiren bir gençlik hikâyesi.

Yönetmen: Paolo Virzì

Senaryo: Francesco Piccolo, Francesca Archibugi

Oyuncular: Mauro Lamantia (Antonino Scordia), Giovanni Toscano (Luciano Ambrogi), Irene Vetere (Eugenia Malaspina), Giancarlo Giannini (Leandro Saponaro), Roberto Herlitzka (Fulvio Zappellini), Paolo Bonacelli (Ennio), Ornella Muti (Federica), Marina Rocco (Giusy Fusacchia)

İtalya/2018/İtalyanca/124 dk./Filmartı

 Vizyon Tarihi: 7 Haziran

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.