Şu An Okunan
Düzenbazlar Kulübü / Billionaire Boys Club

Düzenbazlar Kulübü / Billionaire Boys Club

Üniversiteyi bitirdikten birkaç yıl sonra yolları yeniden kesişen genç girişimciler Joe Hunt ve Dean Karny, kısa yoldan zengin olmanın yollarını aramaktadırlar. Çok zengin ailelerin çocuklarından oluşan çevrelerinin desteği ve kıdemli yatırımcı Ron Levin’ın yol göstericiliğiyle, çok kısa zamanda çok büyük paralar kazanırlar. Ancak giriştikleri dolandırıcılığın boylarını fazlasıyla aştığını anlamaları uzun sürmeyecektir.

İZLENMELİ Mİ? Los Angeles’ta 1980’lerde yaşanmış gerçek bir dolandırıcılık olayını öyküleyen Düzenbazlar Kulübü, Martin Scorsese imzalı Para Avcısı (The Wolf of Wall Street, 2013) gibi örneklerin çok gerisinde kalan bir borsa ve suç filmi.

Yönetmen: James Cox

Senaryo: James Cox, Captain Mauzner

Oyuncular: Ansel Elgort (Joe Hunt), Taron Egerton (Dean Karny), Kevin Spacey (Ron Levin), Emma Roberts (Sydney Evans), Ryan Rottman (Scott Biltmore), Jeremy Irvine (Kyle Biltmore), Thomas Cocquerel (Charlie Bottoms), Bokeem Woodbine (Tim Pitt)

ABD/2018/İngilizce/108 dk./Fabula Films (Bir Film)

Vizyon Tarihi: 6 Eylül

 

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.