Şu An Okunan
Erkek Aklı / A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III

Erkek Aklı / A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III

Charles, hayatta her şeye sahipmiş gibi gözüken, karizmatik, başarılı ve şöhretli bir grafikerdir. Hayatının aşkı olduğunu düşündüğü kadın bir gün Charles’ı terk eder ve o da kendi kişiliğini ve hayatını sorgulamaya başlar. Bu süreçte yakın arkadaşları ona rehberlik edecek ve onu tuhaf bir fantezi dünyasının içinde yolculuğa çıkaracaktır.

İZLENMELİ Mİ? Usta yönetmen Francis Ford Coppola’nın oğlu olan Roman Coppola, yönettiği müzik videoları ile ses getiren ve Wes Anderson, Sofia Coppola gibi önemli isimlerin yardımcı yönetmenliğini yaparak sinema alanında da birçok prestijli işe imza atmış bir isim. Roman Coppola, Moonrise Kingdom’ın (2012) senaryosuyla Oscar’a aday olmuş ve yaratıcılığını bir kez daha kanıtlamıştı. Geçtiğimiz İstanbul Film Festivali’nde ‘Antidepresan’ bölümünde gösterilen Erkek Aklı ise, ilk bakışta Wes Anderson tarzı bir komedi gibi gözükse de, özgünlükten uzak ve bu genç ismin başarılı kariyerine yakışmayan bir film.

Yönetmen: Roman Coppola

Senaryo: Roman Coppola

Oyuncular: Charlie Sheen (Charles Swan III), Jason Schwartzman (Kirby Star), Bill Murray (Saul), Katheryn Winnick (Ivana), Patricia Arquette (Izzy)

ABD/2012/İngilizce-Rusça-İspanyolca/86 dk./Medyavizyon

Vizyon Tarihi: 31 Mayıs

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.