Şu An Okunan
Ninja Kaplumbağalar / Teenage Mutant Ninja Turtles

Ninja Kaplumbağalar / Teenage Mutant Ninja Turtles

Kamuoyu önünde hayırsever bir işadamı portresi çizen Eric Sacks ile kötücül ninja ustası Shredder ortaklık içinde New York’u ele geçirmeye hazırlanmaktadır. Yıllarca kanalizasyonda ustaları Splinter tarafından eğitilen Ninja Kaplumbağalar, korkusuz muhabir April O’Neil ve şaşkın kameramanı Vern Fenwick’in yardımlarıyla şehri kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

İZLENMELİ Mİ? 1980’lerde popüler olan ve sinemaya ilk olarak 1990’da aktarılan aynı adlı çizgi roman serisinin bu yeni uyarlamasında, yönetmenliği Los Angeles Savaşı (Battle Los Angeles, 2011) ve Titanların Öfkesi (Wrath of the Titans, 2012) gibi aksiyon filmleriyle tanınan Jonathan Liebesman üstleniyor. Nostaljik tadı dışında fazla bir vaadi olmayan bir aksiyon-komedi.

Yönetmen: Jonathan Liebesman

Senaryo: Josh Appelbaum, André Nemec, Evan Daugherty

Oyuncular:  Megan Fox (April O’Neil), Alan Ritchson (Raphael), Noel Fisher (Michelangelo), Pete Ploszek (Leonardo), Jeremy Howard (Donatello), Tohoru Masamune (Shredder), Danny Woodburn (Splinter)

ABD/2014/İngilizce/101 dk./UIP

Vizyon Tarihi: 5 Eylül

Web Sitesi: www.ninjakaplumbagalarfilmi.com.tr

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.