Şu An Okunan
Tomb Raider

Tomb Raider

Lara Croft’un yıllardır haber alınamayan babası resmen ölmüş kabul edilmektedir. Ancak bu durumu bir türlü kabullenemeyen Lara, yüklü bir mirası devralmasını sağlayacak belgeleri imzalamayı reddetmektedir. Bir gün babasının ona bıraktığı şifreli mesajı bulup çözümleyince, Japon Denizi’nde bilinmeyen bir adaya doğru zorlu bir yolculuğa çıkar.

İZLENMELİ Mİ? Önceki seride Angelina Jolie’nin canlandırdığı video oyunu karakteri Lara Croft’un yeni filminde başrolü Oscar ödüllü Alicia Vikander üstleniyor. Yönetmenliğini Kaçış (Flukt, 2012) ve Dalga (Bølgen, 2015) gibi aksiyon filmleriyle tanınan Norveçli Roar Uthaug’un üstlendiği Tomb Raider, Vikander’in performansına rağmen özellikle zayıf senaryosu nedeniyle tatmin edici olmaktan uzak.

Yönetmen: Roar Uthaug

Senaryo: Geneva Robertson-Dworet, Alastair Siddons, Evan Daugherty

Oyuncular: Alicia Vikander (Lara Croft), Dominic West (Richard Croft), Walton Goggins (Mathias Vogel), Daniel Wu (Lu Ren), Kristin Scott Thomas (Ana Miller), Derek Jacobi (Yaffe)

Birleşik Krallık-ABD/2018/İngilizce/118 dk./WB

Vizyon Tarihi: 16 Mart

tomb-raider-alicia-vikander-920x584

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.