Şu An Okunan
Jonathan Glazer’dan Yeni Film

Jonathan Glazer’dan Yeni Film

Son filmi Derinin Altında’yla büyük başarı yakalayan Jonathan Glazer, yeni filminin çekimlerine 2020’de başlayacak.

Başrolünü Scarlett Johansson’ın üstlendiği Derinin Altında’dan (Under the Skin, 2013) altı yıl sonra yönetmen Jonathan Glazer’ın yeni filmiyle ilgili ilk bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Martin Amis’in ‘The Zone of Interest’ romanından esinlenen yapım, İkinci Dünya Savaşı sırasında Auschwitz toplama kampında geçiyor. 2014’te yayımlanan roman, kampın başındaki komutanın eşine âşık olan bir Nazi subayının hikâyesini takip ediyor. Beş yıldır bu proje üzerinde çalışan ve uyarlama yaparken kaynak metne sadık kalmayı sevmeyen Glazer’ın Amis’in romanına nasıl bir yorum getireceği merakla bekleniyor.

Çekimlerine gelecek yıl Polonya’da başlanacak filmin yapımcıları arasında Ay Işığı (Moonlight, 2016), American Honey (2016) ve Ritüel (Midsommar, 2019) gibi filmlerle son yıllarda önemli başarılar yakalayan ve yönetmenin son filmi Derinin Altında’nın dağıtımcılığını üstlenen A24 de yer alıyor. A24’ün proje dâhilinde Film4 ve Access Entertainment gibi yapımcılarla işbirliği içinde olacağı bilinirken, filmin oyuncu kadrosu ve resmî ismi gibi ayrıntılar belirsizliğini koruyor.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.