Şu An Okunan
Ödüllü Dizi ‘Ramy’nin 2. Sezonu BluTV’de Yayında

Ödüllü Dizi ‘Ramy’nin 2. Sezonu BluTV’de Yayında

İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan ve Altın Küre ödülü kazanan Ramy’nin ikinci sezonu BluTV’de izlenebiliyor.

Komedyen Ramy Youssef’un kendi hayat hikâyesinden yola çıkarak yaratıcılığını üstlendiği ve başrolünde yer aldığı dizinin ikinci sezonu bugün BluTV’de yayına girdi. Ramy, yetiştiği Müslüman toplum ile göç ettiği ABD’deki yaşam tarzı arasında sıkışıp kalmış olan Ramy Hassan’ın hikâyesini ele alıyor. 

İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan Ramy’nin ikinci sezonuna Ay Işığı (Moonlight, 2016) ve Yeşil Rehber (Green Book, 2018) filmleriyle Oscar kazanan Mahershala Ali de dahil oluyor. Dizinin ikinci sezonunda Ramy Hassan manevi yolculuğu devam ederken, diziye konuk oyuncu olarak eklenen Mahershala Ali ise Ramy’nin yeni katıldığı cemaatte yer alan bir karakteri canlandırıyor. 

Üçüncü sezonunun onayını da alan Ramy, bu yıl Emmy Ödülleri’ne Komedi dalında En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ve En İyi Yönetmen dallarında aday oldu. Ramy Youssef, ilk sezondaki performansıyla Komedi-Müzikal Dizide En İyi Erkek Oyuncu dalında Altın Küre kazanmıştı.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.