Şu An Okunan
29. Adana Altın Koza Film Festivali’nin Jüri Üyeleri Belli Oldu

29. Adana Altın Koza Film Festivali’nin Jüri Üyeleri Belli Oldu

12-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek 29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde jüri üyeleri belli oldu. Özcan Alper’in başkanlık edeceği jüride pek çok önemli isim yer alıyor.

Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nden detaylar belli olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde festival dâhilinde yeni bir bölümün daha düzenleneceği duyurulmuş, her sene verilen Onur Ödülleri’nin bu yılki sahipleri de açıklanmıştı. Son olarak festivalin jüri üyeleri de belli oldu.

29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması jürisine yönetmen ve senarist Özcan Alper başkanlık edecek. Jüride Özcan’a yapımcı ve festival programcısı Julia Sinkevych, oyuncu Nazan Kesal, oyuncu Levent Özdilek, görüntü yönetmeni Gökhan Atılmış, müzisyen Fahir Atakoğlu ve yazar ve akademisyen Prof. Dr. Umut Tümay Arslan eşlik edecek.

Sırasıyla Julia Sinkevych, Fahir Atakoğlu, Nazan Kesal, Umut Tümay Arslan, Levent Özdilek ve Gökhan Atılmış

Festivalde yarışmalara ek olarak dünya sinemasından örnekler, özel gösterim bölümleri, atölyeler, sergiler ve söyleşilerin yer aldığı bir dizi etkinlik düzenlenecek. Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’na başvuru için son tarih ise 10 Ağustos.

29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’ne dair güncel gelişmeler festivalin internet sitesi üzerinden takip edilebiliyor.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.