Şu An Okunan
Al Pacino’lu Hunters Dizisinden İlk Fragman

Al Pacino’lu Hunters Dizisinden İlk Fragman

Amazon Prime’ın yeni dizisi Hunters, 70’li yıllar New York’unda bir grup Nazi avcısının hikâyesini konu ediniyor.

Art arda Quentin Tarantino’nun Bir Zamanlar… Hollywood’da’sında (Once Upon a Time in Hollywood) ve Martin Scorsese’nin The Irishman’inde rol alarak 2019’u beyazperdede dolu dolu geçiren Al Pacino, 2020 yılında yayına girecek yeni Amazon dizisi Hunters’la yeniden ekranlarda olacak.

David Weil’ın yaratıcısı olduğu, yapımcılığını ise Kapan (Get Out, 2017) ve Biz (Us, 2019) filmleriyle iyi bir çıkış yapan yönetmen Jordan Peele’in üstlendiği Hunters, Amazon Prime’da izleyiciyle buluşacak. 1977 senesinde New York’ta yaşayan Nazilerin yeni bir soykırım planına karşı bir araya gelen bir grup Nazi avcısını konu edinen dizinin başrolünde Al Pacino’ya, Percy Jackson serisiyle tanınan Logan Lerman eşlik ediyor. Hunters, Al Pacino’nun N.Y.P.D. (1967-69) adlı TV dizisinden bu yana yer aldığı ilk uzun soluklu dizi olacak.

Dizinin ilk bölümünün yönetmenliğini Ben, Earl ve Ölen Kız’la (Me, Earl and the Dying Girl, 2015) adından söz ettirmiş olan Alfonso Gomez-Rejon üstleniyor. İlk fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan Hunters’ın yayın tarihi henüz kesinleşmedi.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.