Şu An Okunan
Kısa Filmler Kundura Sinema Açık Perde’de

Kısa Filmler Kundura Sinema Açık Perde’de

Açılışının birinci yılında yeni bir projeye imza atan Kundura Sinema, amatör yönetmenlerin kısa filmlerini bir araya getirecek ‘Açık Perde’yi hayata geçiriyor.

Bir yıl önce Beykoz Kundura Fabrikası’nda İstanbullu sinemaseverlere farklı bir sinema deneyimi sunma hedefiyle açılan Kundura Sinema, bu yeni projesiyle sinema sektörünün gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor. Süresi 15 dakikayı geçmeyen ve 1 Ocak 2017’den sonra çekilmiş kurmaca, belgesel ve animasyon filmlerin başvurabileceği Kundura Sinema Açık Perde, daha önce filmlerini beyazperdede gösterme fırsatı yakalayamamış genç yönetmenleri izleyiciyle buluşturacak.

18 yaşını bitirmiş herkesin katılabileceği proje için son başvuru tarihi 30 Kasım. Beykoz Kundura Kültür Sanat ekibinin yapacağı seçkiye giren filmler 5 Aralık’ta duyurulacak. Gösterimler ise 15 Aralık Pazar günü saat 16:00’da Kundura Sinema’da gerçekleşecek. Gösterimler ücretsiz.

Başvuru ve detaylı bilgi için: www.beykozkundura.com/acik-perde

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.