Şu An Okunan
Alexander Payne’den Netflix Filmi

Alexander Payne’den Netflix Filmi

Alexander Payne, başrolü Mads Mikkelsen’in üstleneceği yeni filmi için Netflix’le anlaştı.

Son dönemde Martin Scorsese, Noah Baumbach ve Steven Soderbergh gibi saygın yönetmenlerle verimli işbirlikleri yapan Netflix, şimdi de Alexander Payne’le anlaştı. Payne’in yeni projesinin 2020 sonbaharında izleyiciyle buluşması planlanıyor.

Sideways (2004) ve Senden Bana Kalan (The Descendants, 2011) filmleriyle En İyi Uyarlama Senaryo dalında iki kez Oscar kazanan Alexander Payne, Küçülen Hayatlar’ın (Downsizing, 2017) yarattığı hayal kırıklığının ardından, yönetmenliğini üstleneceği üç proje duyurmuştu. Başrolleri Emma Stone ve Ralph Fiennes’ın paylaşacağı The Menu ile oyuncu kadrosu henüz belli olmayan The Burial’ın ardından, üçüncü projeye dair bilgiler de şekillenmeye başladı.

İsmi henüz açıklanmayan film, Danimarkalı bir gazetecinin kızıyla birlikte çıktığı Amerika seyahatini konu alacak. Hannibal (2013-2015) ile geniş bir hayran kitlesi edinen Mads Mikkelsen’in başrolü üstleneceği filmin çekimlerinin İsveç, Danimarka ve ABD’de gerçekleştirileceği de basına yansıyan diğer bilgiler arasında.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.