Şu An Okunan
Game of Thrones Evreninden Yeni Bir Dizi

Game of Thrones Evreninden Yeni Bir Dizi

HBO, Game of Thrones evreninin 300 yıl öncesinde geçen ve Targaryen ailesini konu alan yeni bir dizi projesinin pilot bölümü üzerinde çalışıyor. Targaryen ejderhalarını ekranda yeniden görmemiz mümkün!

Final sezonuyla 32 Emmy adaylığına imza atarak bir yılda en fazla adaylık rekoru kıran Game of Thrones’un Westeros’u akıllardan silmeye niyeti yok gibi gözüküyor. George R.R. Martin’in ‘Fire & Blood’ adlı kitabından uyarlanacak olan bu yeni projede, ilk Targaryen krallarına, Westeros’un ilk hükümdarlarına ve Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) ve Jon Snow’un (Kit Harington) atalarının hikâyesine odaklanılacağı biliniyor. Targaryen ailesinin Game of Thrones’ta geri dönüşlerle anlatılan trajedisi, bu dizinin asıl meselesi olacak. Dizinin senaryosunda George R.R. Martin’e Colony televizyon dizisiyle tanınan Ryan J. Condal eşlik edecek.

Serinin daha önce açıklanan uyarlamalarından yapım aşamasında olduğu bilinen bir diğeri ise Naomi Watts’ın başrolde yer aldığı ve Martin’in ‘The Long Night’ olarak isimlendirdiği proje. Westeros tarihinde bizi epeyce geriye götürecek olan bu proje, sekiz sezon boyunca izlediğimiz olayların on bin yıl öncesine uzanarak “Ak Gezenler”in (White Walkers) ve Essos’un gizemli tarihine odaklanacak.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.