Şu An Okunan
Altyazı’dan ‘Sinema Yaz Kampı’na Katılacak 5 Kişiye Burs İmkânı

Altyazı’dan ‘Sinema Yaz Kampı’na Katılacak 5 Kişiye Burs İmkânı

Göçebe Düşünce Derneği’nin Bodrum’daki Gümüşlük Akademisi’nde düzenlediği ‘Sinema Yaz Kampı’ 4 Temmuz’da başlıyor. Altyazı, kampa katılacak 5 kişiye burs imkânı sağlıyor.

Altyazı, Göçebe Düşünce Derneği’nin düzenlediği ‘Sinema Yaz Kampı’na katılacak 2 kişiye tam, 3 kişiye ise %50 burs verecek. 4-10 Temmuz tarihleri arasında Bodrum’daki Gümüşlük Akademisi’nde gerçekleşecek etkinlikte bursiyerlere kalma seçeneği olarak çadır veya yatakhane olanağı sunulacak, ayrıca yemekleri karşılanacak. Fatih Özgüven, Jak Şalom, Nami Başer, Z. Tük Akbal Süalp ve Zafer Aracagök’ün eğitmen olarak yer alacağı programda katılımcıları sinema ve seyircilik deneyimi üzerine düşünen kapsamlı bir eğitim programı bekliyor. ‘Sinema Yaz Kampı’na dair daha detaylı bilgi edinmek için Göçebe Düşünce Derneği‘nin ve Gümüşlük Akademisi‘nin internet siteleri ziyaret edilebilir.


Altyazı’nın ‘Sinema Yaz Kampı’ bursunu kazanan isimler belli oldu. Listeye Altyazı’nın Twitter hesabı üzerinden ulaşabilirsiniz.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.