Şu An Okunan
‘Arkadaşlar’ Buluşuyor

‘Arkadaşlar’ Buluşuyor

90’ların unutulmaz komedi dizisi Friends, tüm başrol oyuncularını bir araya getiren özel bir proje ile yeniden seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Marta Kauffman ve David Crane’in yarattığı komedi dizisi Friends 1994 yılında yayın hayatına başladığında, kısa süre içinde geniş bir hayran kitlesi edinmiş ve nihayetinde sitcom dünyasının en büyük başarı hikâyelerinden birine dönüşmüştü. Toplamda on sezon süren, 2004’te noktalanan dizi, New York’ta yaşayan altı arkadaşın hayatını oldukça basit ve gerçek duygular üzerinden anlatarak izleyiciye ilişki kurulabilir karakterlerin sahip olduğu içten bir dostluğun öyküsünü anlatıyordu.

Henüz resmi bir açıklama yapılmış değil ancak Hollywood Reporter ve Variety gibi sektörün önde gelen yayınlarının kaynaklarınca teyit edilen habere göre, HBO Max, on beş yıl önce yayın hayatına son veren dizinin özel bir prodüksiyonu için hazırlıklara başladı. Bu “Friends yeniden” projesine dair detaylar belirsizliğini korurken, dizinin yaratıcılarının yanı sıra oyuncuları Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer’ın da projede yer alacağı konuşuluyor. Kauffman daha önce, ekibi yeniden bir araya getirmeyi düşünmediklerini çünkü eski başarılarının ötesine geçemeyeceklerini söylemişti. Şimdi ise fikrini değiştirmiş görünüyor. HBO Max ve serinin yapımcısı Warner Bros. TV konu üzerine yorum yapmayı reddederken, projenin sette paylaşılan anılar üzerine bir bölüm niteliğinde olması bekleniyor. Hakkında pek fazla detay bilinmemesine karşın, yeni proje serinin hayranları için şimdiden heyecan kaynağı haline geldi.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.