Şu An Okunan
Ayvalık Uluslararası Film Festivali’nden İlk Detaylar

Ayvalık Uluslararası Film Festivali’nden İlk Detaylar

Seyir Derneği çatısı altında düzenlenecek Uluslararası Ayvalık Film Festivali 16-21 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festivalin direktörlüğünü Azize Tan üstleniyor.

Başta Ayvalık olmak üzere ülkenin dört bir yanında kültür sanat faaliyetleri düzenlemek üzere kurulan Seyir Derneği’nin gerçekleştireceği Ayvalık Film Festivali’nden detaylar belli olmaya başladı. Azize Tan festivalin direktörlüğünü üstlenirken, Fatih Özgüven festivalin danışmanı olarak görev alacak.

Dinamik ekibi ve yerel üretimi öne çıkaran tavrıyla dikkat çeken, yılın öne çıkacak filmlerini sektörle buluşturmayı amaçlayan Ayvalık Film Festivali, kendine has bir festival ruhu oluşturmayı amaçlıyor. Herhangi bir yarışma bölümü bulundurmayan, film gösterimlerinin yanı sıra bünyesinde düzenlenen panel ve atölyelerle de öne çıkacak festivalin programının bu yıl neler sunacağı önümüzdeki dönemde belli olacak. Festivalin gerçekleştirileceği tarihler ise 16-21 Eylül olarak açıklandı.

Ayvalık Uluslararası Film Festivali’yle ilgili gelişmeleri festivalin Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından takip edebilirsiniz.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.