Şu An Okunan
BoJack’e Veda Vakti

BoJack’e Veda Vakti

Netflix, kendi orijinal yapımı olan animasyon dizisi BoJack Horseman’ın altıncı sezonu ile final yapacağını açıkladı.

2014’ten bu yana Netflix’te yayınlanan ve platformun en iyi işlerinden biri olarak görülen BoJack Horseman, 90’larda yaptığı sitcom’un üzerinden yirmi yıla yakın zaman geçmiş, eski şöhretini çoktan kaybetmiş ve hiçbir yeni başarıya imza atamamış karamsar bir yarı-at / yarı-insan olan BoJack üzerine kurulu. Raphael Bob Waksberg’in yarattığı dizide BoJack’i, Arrested Development’tan tanıdığımız Will Arnett seslendiriyor. Aaron Paul, Amy Sedaris ve Alison Brie de, seslendirme kadrosundaki diğer tanıdık isimler arasında.

Altıncı sezonla birlikte final yapmaya hazırlanan yapım, zekice esprileriyle eğlenceli bir içerik sunmasının yanında, hassas ve derinlikli konuları da büyük bir incelikle işleyişi ve özdeşleşilebilir, çok boyutlu karakterleriyle, yayın hayatına başladığından bu yana yoğun bir ilgiye mazhar oldu.

Fragmanı yayınlanan 6. sezonunun final sezonu olacağı haberi dizinin pek çok hayranında hayal kırıklığı yarattı. Bir sezondaki tüm bölümeri aynı anda yayınlamasıyla tanınan Netflix dizinin yayın dönemini uzatabilmek adına, final sezonunu ikiye bölecek. Sezonun bir kısmı 25 Ekim’de yayınlanmaya başlarken, ikinci kısım ise 31 Ocak’tan itibaren dijital platformda olacak.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.