Şu An Okunan
David O.Russell’ın Yeni Projesinde Kamera Emmanuel Lubezki’ye Teslim

David O.Russell’ın Yeni Projesinde Kamera Emmanuel Lubezki’ye Teslim

Arka arkaya üç sene Akademi tarafından En İyi Görüntü Yönetimi ödülüne layık görülen Emmanuel Lubezki, üç yıllık aranın ardından Margot Robbie, Christian Bale gibi yıldız isimlerin rol aldığı büyük bir proje için yeniden kolları sıvıyor.

2015 yapımı Joy’dan bu yana sessizliğini koruyan David O. Russell, yönetmen olarak imza atacağı yeni projesinde ‘yıldız’ görüntü yönetmeni Emmanuel Lubezki ile çalışacak. Alfonso Cuarón imzalı Yerçekimi (Gravity,2013) ile Alejandro G. Iñárritu’nun Birdman (2014) ve Diriliş (The Revenant, 2015) filmleriyle üç yıl üst üste Oscar’ı kucaklayan Meksikalı görüntü yönetmeni, seyirci karşısına son olarak Terrence Malick’in Song to Song (2017) filmindeki çalışmasıyla çıkmıştı.

Russell, ismi henüz açıklanmayan projesinde Margot Robbie, Christian Bale ve Michael B. Jordan gibi ünlü isimlerden oluşan bir oyuncu kadrosunu bir araya getiriyor. Yönetmenin başrol için ilk olarak sıkça birlikte çalıştığı Jennifer Lawrence’a teklif götürdüğü, ancak Lawrence ile takvimlerinin uyuşmaması sebebiyle Margot Robbie ile anlaştığı, filmle ilgili söylentiler arasında.

Oscar’larda Dövüşçü (The Fighter, 2010) ile Yönetmenlik; Umut Işığım (Silver Linings Playbook, 2012) ve Düzenbaz (American Hustle, 2013) ile de hem Yönetmenlik hem Senaryo dallarında adaylık kazanan Russell’ın bu iddialı projesinin gösterime ne zaman gireceği bilinmiyor.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.