Şu An Okunan
HBO Max’ten Steven Soderbergh Filmi

HBO Max’ten Steven Soderbergh Filmi

Steven Soderbergh, başrolünde Meryl Streep’in yer aldığı komedi filmi ‘Let Them All Talk’ için HBO’nun yeni dijital platformu HBO Max ile anlaştı.

Steven Soderbergh’in sıradaki filmi ‘Let Them All Talk’ Netflix gibi piyasaya hakim dijital platformlara rakip olması beklenen HBO Max’in ilk projeleri arasında yer alıyor. Filmin başrolü için kamera karşısına geçen yıldız oyuncu ise Meryl Streep.

Soderbergh ve Streep, en son, dünya prömiyeri Eylül’de Venedik Film Festivali’nde gerçekleşecek The Laundromat için bir araya gelmişti. İkiliye yeni projeleri Let Them All Talk’ta eşlik edecek oyuncular arasında Candice Bergen, Dianne Wiest, Gemma Chan ve Lucas Hedges bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde New York’ta çekimine başlanan Let Them All Talk’un senaryosu, PEN/Faulkner ödüllü öykü yazarı ve oyuncu Deborah Eisenberg’e ait. Eisenberg ilk senaryosunda, ünlü bir yazarın yaralarını sarmak ve güzel vakit geçirmek için dostlarıyla çıktığı tatili konu ediniyor.

Yayın hayatına 2020 baharında başlaması planlanan HBO Max, HBO’nun tüm mevcut dijital yayınına ilaveten TNT, CNN gibi WarnerMedia kanallarından yeni içerikleri ve Game of Thrones, Friends gibi ikonik dizileri bünyesinde barındıracak. Platform aynı zamanda üreteceği orijinal içerik ve yapımlarla da izleyiciye şimdiden iddialı bir alternatif vaat ediyor.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.