Şu An Okunan
İlk “Telefon Dizisi” The Fugitive’in Fragmanı Yayınlandı

İlk “Telefon Dizisi” The Fugitive’in Fragmanı Yayınlandı

Mobil telefonlar üzerinden, on dakikadan kısa içeriklerle yayın yapacak izleme platformu Quibi, ilk dizisi The Fugitive’in fragmanını paylaştı. Kaçak’ın Kiefer Sutherland’li bu yeni uyarlamasında, karısını öldürmekle suçlanan bir doktor yerine bomba patlatmakla suçlanan bir işçi “kaçıyor”.

İçerikleri on dakika yahut daha kısa süreli videolar’dan oluşacak ve sadece mobil telefonlar üzerinden yayın yapacak ilk izleme platformu Quibi, ilk dizisi The Fugitive’in fragmanını paylaştı. Kiefer Sutherland’in tıpkı 24’te (2001-2010) olduğu gibi terörist avında bir dedektifi canlandırdığı online dizi, 1960’larda bir TV serisi ve 1993’te Harrison Ford’lu bir sinema filmi olarak karşımıza çıkan Kaçak’ın yeni bir yorumu. Orijinal Kaçak’ta masum olduğu halde karısını öldürme suçundan aranan Dr. Richard Kimble’dan farklı olarak, Quibi’nin kaçağı Mike Ferro (Boyd Holbrook), Los Angeles metrosunda patlayan bir bombadan sorumlu tutulan bir işçi.

Silikon Vadisi-Hollywood işbirliği
Prodüksiyon kalitesinin arttığı ve ‘A listesi’ Hollywood oyuncularının uzun soluklu TV projelerinde yeni yeni görünmeye başladığı; TV dizilerinin son yıllarda sıkça gündeme gelen yükselişinin bir önceki dalgası sayılabilecek bir döneme denk gelen 24, 11 Eylül gündemini sıcağı sıcağına yakalayan öyküsü ve gerçek zamanlı kurgusuyla, yayınlandığı dönemde epey heyecan yaratmıştı. Yine ekran deneyimi ve zaman kullanımı üzerine bir yenilik iddiası taşıyan ve Sutherland’i bir kez daha “terörist peşindeki emniyet güçleri”ne katan yeni The Fugitive’in yapımcıları, belli ki benzer bir ‘hype’ yaratmayı umuyor. 24’ün yönetmeni ve yapımcılarından biri olan Stephen Hopkins’in yönettiği dizinin yaratıcısı, Scorpion (2014-2018) dizisiyle tanınan Nick Santora.

Silikon Vadisi’nin deneyimli üst düzey yöneticilerinden Meg Whitman ve Hollywood yapımcısı Jeffrey Katzenberg’in girişimi olan Quibi, yayın hayatına 6 Nisan’da başlıyor.

Fragmanı izlemek için:

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.