Şu An Okunan
Kaş Uluslararası Kısa Film Festivali’nden İlk Detaylar

Kaş Uluslararası Kısa Film Festivali’nden İlk Detaylar

Kaş Uluslararası Kısa Film Festivali’nin ikincisi 1-4 Haziran tarihleri arasında Kaş’ta gerçekleştirilecek. Kapıları herkese açık olan festivalin tüm gösterim ve etkinlikleri ücretsiz.

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Kaş Uluslararası Kısa Film Festivali bu yıl ikinci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Festival ekibi, festivalin bu sene 1-4 Haziran tarihleri arasında Kaş’ta gerçekleştirileceğini duyurdu. Gösterimlerin Kaş Antik Tiyatrosu’nda yapılacağı festival kapsamında çeşitli mekânlarda çok sayıda etkinlik de düzenlenecek. Ayrıca festival programından hazırlanan bir seçki 8-9 Haziran’da İstanbul Kadıköy Sineması’nda, 15 Haziran’da ise İzmir Karaca Sineması’nda seyirciyle buluşacak.

Festivalde ulusal, uluslararası ve öğrenci filmleri kategorilerine ek olarak Su Altı Filmleri Yarışması da düzenleniyor. Festival, yapımı 2021 yılı ve sonrasına ait, uzunluğu 25 dakikayı geçmeyen, tür ayrımı gözetilmeksizin tüm kısa filmlerin başvurusunu kabul ediyor. 1 Nisan’a kadar açık olan başvurular FilmFreeway üzerinden yapılabiliyor.

Festivalde görev yapacak jüri üyeleri önümüzdeki günlerde açıklanacak. 2. Kaş Uluslararası Kısa Film Festivali’yle ilgili gelişmeleri festivalin internet sitesi üzerinden takip etmek mümkün.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.