Şu An Okunan
Madonna Kendi Hayatına Odaklanan Filmi Yönetecek

Madonna Kendi Hayatına Odaklanan Filmi Yönetecek

Müzik dünyasının ikonik isimlerinden Madonna, kendi hayatını ve kariyerini anlatan bir biyografi filminin yönetmenliğini üstlenecek. ABD’li müzisyen daha önce iki uzun metraj film yönetmiş ve pek çok yapımda oyuncu olarak yer almıştı.

1980’lerden bu yana müzik dünyasının önde gelen isimlerinden birisi olan Madonna, yeniden yönetmenlik koltuğuna oturmaya hazırlanıyor. Daha önce Filth and Wisdom (2008) ve W.E. (2011) filmlerini yöneten ABD’li müzisyen bu kez kendi hayatını anlatacak bir filmin yönetmenliğini üstlenecek. Filmin senaryosunu ise Oscar ödüllü Juno (2007) filminin senaristi olarak tanınan Diablo Cody ile birlikte kaleme alacak. Son olarak Greta Gerwig’in Küçük Kadınlar’ının (Little Women, 2019) yapımcılığını üstlenen Amy Pascal ise filmde yapımcı olarak görev alacak. Madonna’nın Michigan’da Katolik bir ailede geçen çocukluğunun ardından New York’a taşınıp sanatında yükselerek bir pop ikonuna dönüşümünün anlatılacağı biyografi filminin adı ise henüz belli değil.

“Popun Kraliçesi” olarak da bilinen 62 yaşındaki müzisyen, sosyal medya hesabından filmle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Hayatın beni bir sanatçı, müzisyen, dansçı, bu dünyada kendi yolunu bulmaya çalışan bir insan olarak çıkardığı inanılmaz yolculuğu anlatmak istiyorum. Filmin odak noktası hep müzik olacak. Müzik benim yola devam etmemi, sanat ise hayatta kalmamı sağladı. Henüz anlatılmamış ilham verici çok fazla hikâyem var ve bunları benden daha iyi kim anlatabilir ki? Yaşadığım bu muazzam hayatı kendi sesim ve bakış açımla paylaşmak benim için çok önemli.’’

Öte yandan filmde Madonna’yı kimin canlandıracağı henüz kesinleşmezken, Ozark (2017-) dizisinde hayat verdiği Ruth Langmore karakteriyle beğeni toplayan Julia Garner’ın rol için ciddi bir aday olduğu iddia ediliyor. Madonna ile Garner’ın sosyal medya hesaplarından takipleşmesi bu dedikoduları güçlendirirken konuyla alakalı henüz kesin bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Entertainment Weekly

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.