Şu An Okunan
Nicole Kidman’ın Yeni Projesinden İlk Detaylar

Nicole Kidman’ın Yeni Projesinden İlk Detaylar

Başarılı oyuncu Nicole Kidman, Andrew Bovell’ın aynı adlı tiyatro oyunundan uyarlanacak ‘Things I Know to Be True’ adlı dizinin başrolünde yer alacak. Kidman, aynı zamanda Amazon yapımı dizinin yürütücü yapımcılığını da üstlenecek.

Son olarak geçtiğimiz hafta yayınlanmaya başlayan The Undoing adlı HBO dizisinde izleyici karşısına çıkan Nicole Kidman’ın yeni projesinden detaylar belli olmaya başladı. Aynı Kidman gibi Avustralyalı olan yazar Andrew Bovell’ın başarılı tiyatro oyunu ‘I Know to Be True’dan uyarlanacak dizide Nicole Kidman başrolü üstlenecek. Amazon Studios’un dijital platform Prime Video’da yayınlamak üzere finanse ettiği dizi, Kidman’ın Amazon’la gerçekleştirdiği üçüncü proje olacak. Oyuncunun daha önce Elveda (The Farewell, 2019) filmiyle adını duyuran Lulu Wang’ın yöneteceği ‘The Expatriates’ ve Janelle Brown’ın romanından uyarlanacak ‘Pretty Things’ adlı Amazon projelerinde de rol alacağı açıklanmıştı.

Andrew Bovell’ın aynı adlı tiyatro oyunundan uyarlanacak ‘Things I Know to Be True’ adlı dizi ise evli bir çiftin yetişkin çocuklarıyla ve birbirleriyle ilişkisini konu ediniyor. Yaptığı açıklamaya göre Nicole Kidman, Bovell’ın oyununu Sidney’deki gösterimi sırasında izlemiş ve çok beğenmiş. Oyunu izlerken yaşadığı deneyimi asla unutmayacağını söyleyen Kidman, ‘I Know to Be True’nun kendisine aşkın bir tiyatro deneyimi yaşattığını ifade ediyor.

Henüz proje aşamasında olan ‘Things I Know to Be True’da Nicole Kidman’a ailenin babası ve çocuğu rollerinde kimlerin eşlik edeceği ve dizinin yönetmenliğini kimin üstleneceği gibi detaylarsa belirsizliğini koruyor.

Kaynak: The Hollywood Reporter

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.