Şu An Okunan
Reha Erdem’in Yeni Filmi Seni Buldum Ya!’dan İlk Fragman

Reha Erdem’in Yeni Filmi Seni Buldum Ya!’dan İlk Fragman

Seni Buldum Ya!

Reha Erdem’in karantina koşullarında Zoom üzerinden çektiği yeni filmi Seni Buldum Ya!‘dan ilk fragman yayınlandı. 13 Mart’ta MUBI Türkiye’de gösterime girecek film bilhassa oyuncu kadrosuyla merak uyandırıyor.

Türkiye sinemasının en önemli yönetmenlerinden Reha Erdem’in yeni filmi Seni Buldum Ya!‘dan ilk fragman yayınlandı. Son olarak 2016 yılında çektiği, dünya prömiyerini 73. Venedik Film Festivali’nde yapan Koca Dünya ile seyirciyle buluşan Erdem’in yeni filmi karantina koşullarını film evrenine taşıyan yapımlardan birisi olacak. Geçtiğimiz yılın Nisan ayında, Covid-19 pandemisinin başlamasıyla pek çok insanın evlere kapandığı bir dönemde Zoom üzerinden çekilen film pandemi koşullarını hikâye yapısına da taşıyor. Karantinayı fırsat bilip çevrimiçi bir suç ağı kurmuş iki dolandırıcının ve bu ağa yakalanan insanların yaşadığı olaylara odaklanan Seni Buldum Ya! İstanbul insanlarının yaşamına suç ve suçlu perspektifinden bakacak.

Reha Erdem’in merakla beklenen yeni filminden ilk fragman da yayınlandı.

Oyuncuların çekimlere Zoom aracılığıyla katıldığı film bilhassa oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Erdem’in yeni filminde Serkan Keskin, Nihal Yalçın, Bülent Emin Yarar, Ezgi Mola, Taner Birsel, Tilbe Saran, Esra Bezen Bilgin, Tansu Biçer ve Ecem Uzun gibi farklı kuşaklardan pek çok başarılı oyuncu bir araya geliyor. Reha Erdem’in yazıp yönettiği filmin yapımcılığını ise yönetmenin kariyerinin ilk döneminden itibaren birlikte çalıştığı Ömer Atay, Serra Ciliv’le birlikte üstleniyor.

13 Mart’ta MUBI Türkiye üzerinden seyirciyle buluşacak Seni Buldum Ya!, Erdem’in filmografisine merak uyandırıcı bir parça olarak eklenirken aynı zamanda yönetmenin kariyeri boyunca ele aldığı İstanbul’a da farklı bir bakış getirecek gibi görünüyor.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.