Şu An Okunan
Steven Soderbergh’in Meryl Streep’li Yeni Filminden Fragman

Steven Soderbergh’in Meryl Streep’li Yeni Filminden Fragman

Son yıllarda hız kesmeden film yapan ve en son The Laundromat (2019) ile seyirci karşısına çıkan Steven Soderbergh’in yeni filmi Let Them All Talk’tan bir fragman yayınlandı.

Neredeyse her yıl bir film üreten çalışkan yönetmenlerden Soderbergh, çekimlere pandemi demeden devam ediyor. Senaryosunu başarılı öykü yazarı Deborah Eisenberg’in kaleme aldığı filmin başrollerini ise Meryl Streep, Lucas Hedges ve Dianne Wiest üstleniyor. Oyuncuların performanslarının büyük ölçüde doğaçlama olduğu söylenen film, Streep’in canlandırdığı yazarın iki arkadaşıyla çıktığı yolculuğu konu ediniyor.

Soderbergh’in aynı zamanda görüntü yönetmenliğini de yaptığı ve gerilla tarzında iki haftada, küçük bir bütçeyle çektiği Let Them All Talk için başroldeki Streep, “oyuncular olarak bir senaryo teslim almadıklarını ve kendilerine anlatılan durumlar üzerinden” bir oyun sergilediklerini not etti.

Yapımını HBO Max’ın gerçekleştirdiği filmin ardından Soderbergh’in bir sonraki projesinin de aynı kanal için çekeceği ‘No Sudden Move’ isminde, başrollerinde Don Cheadle, Benicio del Toro ve Jon Hamm gibi oyuncuların yer aldığı bir film olması bekleniyor.

Kaynak: IndieWire


Let Them All Talk, ABD’de hizmet veren HBO Max kanalında 10 Aralık’ta gösterimde olacak.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.