Şu An Okunan
Vanessa Kirby ve Shia LaBeouf’lu Pieces of A Woman’dan İlk Fragman Yayınlandı

Vanessa Kirby ve Shia LaBeouf’lu Pieces of A Woman’dan İlk Fragman Yayınlandı

Vanessa Kirby ve Shia LaBeouf’un performanslarıyla eleştirmenlerin beğenisini kazandığı Pieces of a Woman’dan ilk fragman yayınlandı. Kornél Mundruczó’nun yönetmenliğini üstlendiği filmin yapımcıları arasında Martin Scorsese de bulunuyor.

Eylül ayında gerçekleştirilen 77. Venedik Film Festivali’nin ana yarışmasında dünya prömiyerini yapan filmdeki performansıyla Vanessa Kirby, En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştı. Pieces of a Woman ayrıca festivalde genç sinemacıların ödüllendirildiği Arca Cinema Giovani Ödülleri’nde de En İyi Film seçilmişti. Festivaldeki başarısının ardından Netflix tarafından hakları satın alınan ve 7 Ocak 2021’de izleyiciyle buluşacak Pieces of a Woman’ın ilk fragmanı yayınlandı.

Pieces of a Woman’ın senaryosu Kornél Mundruczó’nun 2014 yapımı Beyaz Tanrı (Fehér isten) filminde de ortak senarist olarak çalışan Kata Wéber’e ait. Bir annenin yas sürecine odaklanan film, doğum sırasında bebeğini kaybeden bir kadının kendi acısıyla yüzleşirken bu sancılı durumun eşiyle ve annesiyle ilişkilerine nüfuz edişini konu ediniyor.

Pieces of a Woman’ın oyuncu kadrosunda Shia LaBeouf ve Vanessa Kirby’nin yanı sıra, yönettikleri Soygun (Good Time, 2017) ve Uncut Gems (2019) gibi filmlerle son yıllarda adından sıkça söz ettiren Safdie Kardeşler’den Benny Safdie, usta oyuncu Ellen Burstyn, komedyen Iliza Shlesinger gibi isimler de yer alıyor. Filmin yapımcıları arasında ise, son yılların beğenilen birçok filminde ismine yapımcı olarak rastladığımız Martin Scorsese bulunuyor.


Pieces of a Woman, 7 Ocak 2021’de Netflix’te yayınlanacak.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.