Şu An Okunan
Al Pacino Nazi Avına Çıktı

Al Pacino Nazi Avına Çıktı

21 Şubat’ta Amazon Prime’da başlayacak Hunters, Pacino’nun ekrandaki ilk uzun soluklu projesi. ‘Dördüncü Reich’ın kurulmasını engellemeye çalışan Nazi avcılarını anlatan dizi, “büyük bütçeli bir B-film”.

Al Pacino ve Logan Lerman’ın başrollerini paylaştığı, Get Out ve Us filmleriyle tanınan Jordan Peele’in yapımcılığını üstlendiği Hunters, bugün Amazon Prime’da izleyiciyle buluşuyor. Dizi “büyük bütçeli bir B-film” olarak tanımlanıyor.

1977 yılında, New York’ta geçen dizi, yüzlerce yüksek rütbeli Nazi askerinin yeni bir Nazi devleti (Dördüncü Reich) kurma planlarından haberdar olan bir grup insanın Nazi avcılarına dönüşmesini konu alıyor. Dizide, genç oyuncu Logan Lerman tarafından canlandırılan 19 yaşındaki Jonah Heidelbaum, gözleri önünde büyükannesinin bir Nazi tarafından öldürülmesine tanık oluyor ve Al Pacino tarafından canlandırılan Meyer Offerman aracılığıyla Nazi avcıları grubuna katılıyor.

Grotesk hadiseler…
‘Dışkı yedirme’ gibi grotesk sahneler içeren Hunters, en son The Irishman ile seyirci karşısına çıkan Al Pacino’nun ekrandaki ilk uzun soluklu projesi. Kadroda kendisine Logan Lerman’ın yanı sıra Jerrika Hinton, Lena Olin, Saul Rubinek, Carol Kane, Josh Radnor, Greg Austin gibi isimler eşlik ediyor. Dizinin yaratıcısı David Weil, en büyük esin kaynağının Nazi soykırımından sağ kurtulan büyükannesinin ona anlattığı savaş hikâyeleri olduğunu belirtiyor ve diziyi büyükannesine bir aşk mektubu olarak görüyor.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.