Şu An Okunan
Altyazı Film Eleştirisi Yarışması

Altyazı Film Eleştirisi Yarışması

Altyazı, yeni sinema yazarlarını arıyor! 18-25 yaş arası sinema yazarı adaylarını İstanbul Film Festivali işbirliğiyle gerçekleştirilecek film eleştirisi yarışmamıza davet ediyoruz.

Sinemaya ve eleştiri kültürüne meraklı, bu alanda kendine bir yol açma isteğine sahip 18-25 yaş arası sinema yazarı adaylarını Altyazı Film Eleştirisi Yarışması’na davet ediyoruz. İstanbul Film Festivali işbirliğiyle gerçekleştirilecek yarışmamıza katılmak için bu yıl festivalin Çiçek İstemez bölümünde yer alan filmlerden birini izleyip film hakkında kaleme aldığınız 3.000-5.000 vuruş uzunluğundaki yazınızı 5 Mayıs 2024 tarihine kadar [email protected] adresine göndermeniz yeterli. Göndereceğiniz yazının daha önce başka bir mecrada yayınlanmamış olması gerektiğini belirtmek isteriz.

Sinema yazarları Aslı Ildır, Selin Gürel ve Sevin Okyay’dan oluşacak jürinin değerlendireceği başvurulardan birinci seçilen yazı Altyazı’nın web sitesinde yayınlanacak. Ayrıca yazıyı kaleme alan yazar bir yıllık Kırmızı Lale Kart’ın yanı sıra bir yıllık Altyazı arşiv aboneliği ve üç çevrimiçi seminerimize katılım hakkı da kazanacak. Kazanan 13 Mayıs tarihinde Altyazı’nın sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.