Şu An Okunan
Altyazı ve Postane’den ‘Kültür Doğa Film Buluşmaları’

Altyazı ve Postane’den ‘Kültür Doğa Film Buluşmaları’

Our Ark

Altyazı ve Postane yeni yılda çevre, gıda ve iklim adaleti temalarına odaklanan yeni bir film programına imza atıyor. ‘Kültür Doğa Film Buluşmaları’ başlığını taşıyan program altı ay boyunca sürecek.

Postane Kültür Doğa Programı, kültür sanat ile doğa koruma alanlarının kesişiminde faaliyet gösteren kişi ve kurumları desteklemek amacını taşıyor. Bu program kapsamında Altyazı ve Postane işbirliği ile altı ay boyunca devam edecek olan Kültür Doğa Film Buluşmaları başlıyor.

Seçkisi çevre, gıda ve iklim adaleti temaları etrafında Altyazı tarafından oluşturulan on iki film, iki haftada bir Postane Hol’de gösterilecek. Her film gösterimi sonrasında yönetmen ya da film ekibiyle söyleşilerin gerçekleştirileceği ‘Kültür Doğa Film Buluşmaları’ kayıt olan herkese açık ve ücretsiz.

Film buluşmaları 17 Ocak Salı günü saat 19:00’da, yönetmenliğini Deniz Tortum’un yaptığı Selyatağı (2018) ve Our Ark (2021) filmlerinin gösterimiyle başlayacak. Gösterim sonrasında ise yönetmen Deniz Tortum’la bir söyleşi gerçekleştirilecek.

Etkinliğe yer ayırtmak için tıklayın.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.