Şu An Okunan
Bıçaklar Çekildi’nin Devam Filmleri Netflix’te Yayınlanacak

Bıçaklar Çekildi’nin Devam Filmleri Netflix’te Yayınlanacak

Bıçaklar Çekildi

Netflix, Rian Johnson’ın yazıp yönettiği Bıçaklar Çekildi’nin devam filmleri için kolları sıvadı. Evin büyüğü Harlan Thrombey’nin ölümü sonrası gizemli aile üyelerinin sorguya çekilmesini konu alan filmin devamında Daniel Craig başrole dönerken yönetmenlik koltuğu yine Johnson’a emanet.

Rian Johnson’ın yazıp yönettiği, gösterime girdiği 2019 yılının çok sevilen filmleri arasında yer alan Bıçaklar Çekildi’nin (Knives Out) devam filmleri Netflix’te yayınlanacak. Johnson, dünya çapında elde ettiği gişe başarısının yanı sıra üç dalda Altın Küre ve En İyi Özgün Senaryo dalında Oscar adaylığı kazanan Bıçaklar Çekildi’nin devam filmlerinin çekileceğini daha önce açıklamıştı. Son olarak yeni filmlerin haklarının rekor kıran bir anlaşma sonucunda Netflix’e satıldığı açıklandı. Rian Johnson, Netflix’in 450 milyon dolara satın aldığı projelerin hem senaryosunu hem de yönetmenliğini üstlenecek.

Bıçaklar Çekildi’de Benoit Blanc adlı dedektifi canlandıran Daniel Craig, devam filmlerinin oyuncu kadrosunda da yer alacak. İlk filmde varlıklı bir yazarın cinayetinin ardındaki gizemi çözmeye çalışan Blanc’ın yeni filmlerde farklı cinayetlere ve onların perde arkalarına odaklanması bekleniyor.

Knives Out

İlk filmin oyuncu kadrosunda yer alan Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Don Johnson, Toni Collette, LaKeith Stanfield, Christopher Plummer ve Katherine Langford gibi isimlerin devam filmlerinde yer alıp almayacağı ve Craig’e kimlerin eşlik edeceği gibi konularsa belirsizliğini koruyor.

Bıçaklar Çekildi serisinin ikinci filminin çekimlerine 28 Haziran’da Yunanistan’da başlanması bekleniyor.

Kaynak: IndieWire

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.