Şu An Okunan
BluTV Özel Yapımı Doğu, İlk Üç Bölümüyle Yayında

BluTV Özel Yapımı Doğu, İlk Üç Bölümüyle Yayında

Doğu

Komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol’un yazdığı, yönettiği ve başrolünde yer aldığı yerli dizi Doğu, dijital platform BluTV’de yayınlanıyor. İlk üç bölümü bugün saat 20:00’de yayına girecek dizi komedyen olmak isteyen bir gencin hikâyesine odaklanıyor.

Bu yıl gösterime giren Bonkis ve Acans‘ın yanı sıra merakla beklenen Yeşilçam gibi özel yapımlarıyla dikkat çeken BluTV’nin yeni dizisi Doğu, dijital platformda yayınlanmaya başlıyor. Skeçleri ve stand-up performanslarıyla tanınan, ardından Nuri Bilge Ceylan’ın Ahlat Ağacı (2018) filmindeki rolüyle adını geniş kitlelere duyuran Doğu Demirkol’un merkezinde yer aldığı dizinin ilk üç bölümü bugün saat 20:00’de BluTV’de yayına giriyor. Dizinin sonraki bölümleri de çarşamba günleri saat 20:00’de gösterime girecek.

Doğu

Demirkol’un kendi hayatından yola çıkarak Murat Özsoy’la birlikte yazdığı, aynı zamanda yönettiği ve başrolünü üstlendiği dizi üniversiteden mezun olma aşamasındaki bir gencin komedyen olma hikâyesini konu ediniyor. Bilhassa ABD televizyonlarında sıklıkla yer bulan komedyen dizileri formatına paralel bir yol izleyen Doğu‘nun oyuncu kadrosunda Demirkol’a Ege Kökenli, Evliya Aykan, Kubilay Tunçer, Banu Fotocan, Yağmur Gülveren ve Afra Karagöz gibi isimler eşlik ediyor. Dizinin yapımını ise BKM Mutfak üstleniyor.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.