Şu An Okunan
BluTV, 2021 Programını Açıkladı

BluTV, 2021 Programını Açıkladı

Yerli dijital platformlardan BluTV, 2021’de yayınlayacağı özgün yapımları açıkladı. Yıl içerisinde BluTV kataloğuna eklenecek içerikler arasında Çağan Irmak, Doğu Demirkol ve Okan Bayülgen gibi isimlerin yeni projeleri yer alıyor.

Sektöre eklenen yeni aktörlerle alternatiflerin hızla arttığı dijital platformların Türkiye’deki ilk örneklerinden BluTV, 2021’de de birçok özel yapımı kataloğuna ekleyeceğini duyurdu. Açıklanan listede yeni başlayacak pek çok yapımın yanı sıra yeni sezonları önümüzdeki aylarda yayınlanacak çeşitli diziler de bulunuyor.

BluTV 2021 programında dikkat çeken yapımların başında yönetmenlik koltuğunda Çağan Irmak‘ın oturduğu ‘Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı’ dizisi geliyor. Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı ‘Yeşilçam’, 1960’ların Türkiye’sinde geçen bir dönem dizisi olacak. Yeşilçam’ın altın döneminde yeniden doğan bir yapımcının hikâyesinin anlatıldığı dizinin senaryosu ise yazar ve editör Levent Cantek’e ait.

Doğu Demirkol

BluTV programından öne çıkan bir diğer yapım ise başarılı komedyen Doğu Demirkol’un kendi hayatından esinlenerek kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği ‘Doğu’ dizisi. Demirkol’un komedyen olma macerasını kendi perspektifinden anlattığı dizinin, bilhassa ABD’li komedyenlerin sıklıkla ürettiği bir türe yerli bir perspektif getirmesi bekleniyor.

Popüler dizi Sıfır Bir‘in (2016-2019) yapımcılarının sosyal medya fenomenlerini bir araya getirdiği yeni projesi ‘HİÇ’, Deniz Tezuysal’ın hem yazdığı hem de Vildan Atasever, Sergen Deveci ve Öykü Naz Altay’la birlikte başrollerini paylaştığı ‘Bonkis’, oyuncu kadrosunda Bülent Emin Parlak, Algı Eke ve Derya Alabora’nın yer aldığı reklam dünyasına odaklanacak dizi ‘Acans’ gibi yeni projeler de önümüzdeki dönemde BluTV’de yayınlanacak. Ayrıca Okan Bayülgen ve İbrahim Selim gibi isimlerin hazırladığı eğlence programlarının yanı sıra Aynen Aynen (2019-), Sokağın Çocukları (2020-) ve Pavyon (2019-) gibi yapımların yeni sezonları da bu yıl içerisinde dijital platformda yayınlanacak.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.