Şu An Okunan
BluTV Özel Yapımı İlk ve Son Dizisinden Teaser Yayınlandı

BluTV Özel Yapımı İlk ve Son Dizisinden Teaser Yayınlandı

İlk ve Son

Başrollerinde Özge Özpirinççi ve Salih Bademci’nin yer aldığı BluTV dizisi İlk ve Son‘dan ilk görüntüler paylaşıldı. Dizi, on yıllık bir aşkın farklı yönlerini konu alacak.

Son zamanlarda sinema tarihinden kataloğuna eklediği önemli eserlerin yanı sıra bu yıl içerisinde imza attığı Yeşilçam, Bonkis ve Doğu gibi özel yapımlarla da dikkat çeken dijital platform BluTV, merakla beklenen yeni projesi İlk ve Son‘dan bir teaser paylaştı. Başrollerinde Özge Özpirinççi ve Salih Bademci’nin yer aldığı dizide 20’li yaşların ortasında tanışıp 30’lu yaşların sonunda ayrılan iki sevgilinin öyküsü anlatılıyor. İlişkinin çeşitli yönleriyle ve farklı zaman akışlarını bir araya getiren bir kurguyla ele alınacağı İlk ve Son‘un iddialı bir ilişki portresi sunması bekleniyor.

Yönetmenliğini çeşitli televizyon yapımlarındaki işleriyle dikkat çeken Cem Karcı’nın yapacağı İlk ve Son‘un senaryosu ise Hakan Bonomo’ya ait. Önümüzdeki dönemde BluTV’de gösterime girmesi beklenen dizinin resmî yayınlanma tarihi ise henüz açıklanmış değil.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.