Şu An Okunan
BluTV Özel Yapımı Yeşilçam, 22 Nisan’da Yayında

BluTV Özel Yapımı Yeşilçam, 22 Nisan’da Yayında

Yeşilçam

Dijital platform BluTV’nin merakla beklenen yeni projesi Yeşilçam‘ın yayın tarihi açıklandı. 22 Nisan’da BluTV’de gösterime girecek dizi, Türkiye sinemasının özel bir dönemine ışık tutuyor.

Türkiye’nin önde gelen dijital platformları arasında yer alan BluTV, özgün yapımlarına bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Duyurulduğu günden bu yana merak uyandıran ve başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Yeşilçam, 22 Nisan’da dijital platformda yayına girecek. Yönetmenliğini Çağan Irmak’ın, senaristliğini ise Levent Cantek ve Volkan Sümbül’ün üstlendiği dizi, 60’lı yılların Yeşilçam’ını konu ediniyor.

Dizide Çağatay Ulusoy’un canlandırdığı Semih Ateş adlı, her şeyini kaybetmiş bir yapımcının Yeşilçam’da yeniden doğmasının hikâyesi anlatılacak. Ulusoy’a Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli ve Yetkin Dikinciler gibi isimler eşlik ederken dizinin odaklandığı döneme yaklaşımı, sanat yönetimi ve senaryosuyla ses getirmesi bekleniyor.

Yeşilçam

Yapımcılığını Sibel Tuna’nın üstlendiği ve çekimleri yeni tamamlanan Yeşilçam‘ın yayın tarihiyle birlikte afişi de yayınlandı. Dizinin 22 Nisan’da BluTV‘de başlayacak yayınıyla birlikte hem oyuncu kadrosu hem de odaklandığı ikonik dönemle ilgi çeken yerli dijital yapımlar arasında yerini alması bekleniyor.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.