Şu An Okunan
BluTV’den Ercüment Çözer Dizisi

BluTV’den Ercüment Çözer Dizisi

BluTV ve İnter Medya, Behzat Ç.’nin ikonik karakteri Ercüment Çözer’in hikâyesini anlatan Saygı adlı dizinin hazırlıklarına başladı. 

Türkiye’de 2000’li yılların en sevilen dizileri arasına giren Behzat Ç. 2013 yılında yayın hayatına son vermiş, ardından bu yıl BluTV’te devam sezonuyla geri dönmüştü. Dokuz bölümlük yeni sezon Eylül’de son bulduktan sonra, BluTV ikinci sezonun planlanmaya başladığını açıkladı. Ancak geçtiğimiz ay Erdal Beşikçioğlu’yla yolların ayrıldığı, bu yüzden de ikinci sezonun iptal edildiği duyuruldu.

Bu gelişmeden birkaç hafta sonra, sürpriz bir haberle karşı karşıyayız: Behzat Ç.’nin kendi adaletini kendi yaratan ve hayranları tarafından çok sevilen anti kahramanı Ercüment Çözer’in hikâyesinin anlatılacağı sekiz bölümlük Saygı için hazırlıklara başlanmış durumda. Nejat İşler’in hayat verdiği Ercüment’in öyküsünü bambaşka bir oyuncu kadrosuyla izleme fırsatı bulacağımız dizinin 2020’de BluTV’de yayına başlayacağı belirtiliyor. Yapımcılığını İnter Medya’nın üstleneceği yapımı Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi projesine de imza atmış olan Ercan Mehmet Erdem kaleme alıyor. Hikâyesi Ercüment’in iki gençle yollarının kesişmesi üzerine kurulu olacak diziye ilişkin diğer ayrıntılar belirsizliğini koruyor.

Altyazı’da ayrıca:

Ercan Mehmet Erdem ile Söyleşi

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.