Şu An Okunan
David Lynch, Netflix İçin Yeni Bir Dizi Hazırlığında

David Lynch, Netflix İçin Yeni Bir Dizi Hazırlığında

David Lynch

Son olarak Twin Peaks: The Return ile seyirciyle buluşan David Lynch’in yeni projesinin bir Netflix dizisi olacağı tahmin ediliyor. Bir süredir hakkında çeşitli iddialar bulunan ‘Wisteria’ adlı dizinin çekimlerine Mayıs 2021’de başlanacak.

Yönetmenin Twin Peaks evrenine dönüşünü müjdeleyen Twin Peaks: The Return‘ün (2017) ardından yeni bir projesi açıklanmayan ancak özellikle pandemi sürecinde aktif biçimde kullandığı YouTube kanalıyla gündemde kalan David Lynch‘in bir sonraki projesinden detaylar belli olmaya başladı. Daha önce Lynch’in Netflix için ‘Wisteria’ adlı yeni bir dizi hazırladığı iddia edilmiş ancak ne yönetmen ne de Netflix’ten konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmişti. Bu yılın Mart ayında başlayan karantina süresince ‘What’s David Up to?’ video serisiyle YouTube kanalında takipçileriyle buluşan Lynch, pandemi gerçekleşmese muhtemelen yeni projesine başlamış olacağını söylemiş ancak konuyla ilgili detay vermemişti.

Son olarak Hollywood’dan sektör haberlerini ve devam eden prodüksiyonları takip eden Production Weekly’nin yeni sayısında yer alan bilgilerle ‘Wisteria’ya dair dedikodular bir anlamda gerçeklik kazanmış oldu. Netflix ve Lynch cephesinden herhangi bir resmî açıklama yapılmamış olsa da dizinin çekimlerine Mayıs 2021’de Los Angeles’ta başlanacağı ve daha önce pek çok kez Lynch’le çalışan Sabrina S. Sutherland’in dizide yapımcı olarak görev alacağı açıklandı. Dizinin bu bilgiler dışında adı dâhil olmak üzere her türlü detayı belirsizliğini korurken Lynch’in Twin Peaks evrenini beraber yarattığı Mark Frost’un açıklamalarına bakılırsa ‘Wisteria’nın Twin Peaks’le herhangi bir ilgisi bulunmuyor.

Kaynak: IndieWire

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.