Şu An Okunan
Disney+ 14 Haziran’da Türkiye’de

Disney+ 14 Haziran’da Türkiye’de

The Walt Disney Company, dijital yayın platformu Disney+’ın Türkiye’de 14 Haziran’da yayına başlayacağını duyurdu.

The Walt Disney Company, yayın hayatına 2019 yılında başlayan Disney+’ın 2022 yazında Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 42 ülkede faaliyet göstermeye başlayacağını duyurmuştu. Son yapılan açıklamaya göre platform 14 Haziran itibariyle Türkiye’de yayına başlayacak. Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic’in yanı sıra 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures’ın da aralarında olduğu pek çok markanın kataloğunda bulunan içerikler ve platforma özel üretilen orijinal yapımlar Disney+ üzerinden yayında olacak.

Disney+’a özel içerikler arasında Star Wars evreninden The Mandalorian (2019-) ve The Book of Boba Fett (2021-), Oscar Isaac’in başrolde olduğu Marvel Studios dizisi Moon Knight (2022-) ve En İyi Görsel Efekt kategorisinde Oscar’a aday olan Destin Daniel Cretton imzalı Shang-Chi ve On Halka Efsanesi (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, 2021) gibi dizi ve filmler yer alıyor. La Luna (2011) adlı kısa filmiyle bir Oscar adaylığı bulunan Enrico Casarosa’nın Pixar işbirliğinde hayata geçirdiği ve bu yılki Akademi Ödülleri’ne En İyi Animasyon dalında aday gösterilen Luka (Luca, 2021), 94. Oscar Ödülleri‘nde En İyi Animasyon ödülünü kazanan Enkanto: Sihirli Dünya (Encanto, 2021), bu yılki Oscar yarışında iki dalda adaylık elde eden ve törenden En İyi Kostüm Tasarımı ödülüyle ayrılan Cruella (2021) ve En İyi Görsel Efekt kategorisinde Oscar’a aday gösterilen Gerçek Kahraman (Free Guy, 2021) da platformda izlenebilecek.

Enkanto: Sihirli Dünya

The Simpsons (1989-) ve How I Met Your Mother (2005-2014) gibi sevilen dizilerin yanı sıra National Geographic’in yeni serisi Jeff Goldblum’un Dünyası (The World According to Jeff Goldblum, 2019-) da Disney+ kapsamında seyirciye sunulacak. Jeff Goldblum’un Dünyası, usta oyuncunun daha önce hiçbir deneyimi olmayan konularda yaşadığı pratikleri anlatıyor.

Disney+’ın Türkiye’deki kullanıcılar için hazırladığı abonelik paketinde aylık ve yıllık üyelik seçenekleri sunuluyor. Buna göre kullanıcılar aylık 34,99 TL ya da yıllık 349,90 TL ödeyerek platforma erişebilecekler.

Daha fazla bilgiye ulaşmak ve platforma kayıt yaptırmak için Disney+’ın internet sitesi ziyaret edilebilir.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.