Şu An Okunan
Documentarist’ten Çevrimiçi Gösterimler

Documentarist’ten Çevrimiçi Gösterimler

12 yıldır her yaz geniş bir belgesel seçkisinin yanı sıra atölye ve söyleşileri de izleyicilerle buluşturan Documentarist  ekibi, bu yıl pandemi nedeniyle festivalin yıl sonuna ertelendiğini ve Haziran ayında bir çevrimiçi gösterim gerçekleştireceklerini duyurdu.

Documentarist İstanbul Belgesel Günleri ekibi, 13. Documentarist’i yine sinema salonlarında bir araya gelerek kutlamayı dilediklerini belirterek, bu yaz yalnızca çevrimiçi bir gösterim düzenleyeceklerini duyurdu. Ev Yapımı” Documentarist başlığıyla, 6-16 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek çevrimiçi seçki, Documentarist’in geçmiş programlarından seçilmiş 10 filmden oluşacak. Program detayları henüz açıklanmazken, Amerikalı bağımsız sinemacı Alan Berliner’in ustalık dersi (masterclass), söyleşi ve atölyeleri bu çevrimiçi programın merkezinde yer alacağı duyuruldu. Alan Berliner, 7 Haziran’da çevrimiçi bir söyleşiyle Documentarist’in konuğu olacak. Usta belgeselcinin iki filmi de program dahilinde gösterilecek.

“Ev Yapımı” Documentarist gösterimlerinin Volkan Ölmez’in imzasını taşıyan afişi de paylaşıldı.

Programı takip etmek için: documentarist.org

 

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.