Şu An Okunan
‘Hanna’nın İkinci Sezonundan İlk Fragman

‘Hanna’nın İkinci Sezonundan İlk Fragman

Dermot Mulroney’in gizem bir kötü adam olarak kadroya dahil olduğu ikinci sezon, 3 Temmuz’dan itibaren ekranlarda olacak.

Amazon Prime, Hanna’nın ikinci sezonundan ilk fragmanı paylaştı. Joe Wright (Atonement, 2007) imzalı sinema filmi Hanna’dan (2011) uyarlanan ilk sezon, babası Erik (Joel Kinnaman) tarafından toplumdan uzak biçimde ormanda yetiştirilmiş ve benzersiz bir askeri eğitim almış olan Hanna’nın (Esmé Creed-Miles), geçmişi ve özel güçleri sebebiyle CIA ajanlarıyla yaşadığı kaçıp kovalamacayı; bir yandan da ‘gerçekte kim’ olduğunu aramasını işlemişti. İkinci sezonun otuz saniyelik fragmanı, ekranlarla dolu karanlık bir odada Hanna’yı güvenlik kameralarından adım adım takip eden yeni bir ‘gizemli kötü adam’la, Dermot Mulroney’in canlandırdığı John Carmichael ile tanıştırıyor seyirciyi. Amazon’un tanıtım metnine bakılırsa bu sezonda, macera iyice ‘kalabalık’ bir hâle geliyor. Yeni bölümlerde, Hanna’nın da dahil olduğu CIA programı Utrax’ın ürünü olan ve Hanna gibi gençlerden oluşan askeri birliğin üyeleri, ölümcül “ikinci aşama”ya geçmiş olarak dahil oluyorlar öyküye. İkinci sezon 3 Temmuz’da yayınlanmaya başlayacak.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.