Şu An Okunan
Korku Filmi The Beach House’tan İlk Fragman

Korku Filmi The Beach House’tan İlk Fragman

Salgın nedeniyle durgun geçen sezonun en çok merak edilen filmlerinden biri olan The Beach House, “beden korkusu” öğelerini kullanan, gösterildiği festivallerde bolca övgü alan bir bağımsız yapım.

Uzun yıllardır sinema endüstrisi içerisinde çeşitli görevlerde bulunmuş olan Jeffrey A. Brown’ın ilk uzun metraj filmi The Beach House’tan (2019) ilk fragman yayınlandı. 1950’lerin bilimkurgu filmlerinden izler taşıyan bir korku filmi olan ve şimdiden büyük bir beklenti yaratmayı başaran The Beach House, henüz Türkiye’de hizmet vermeyen korku ve gerilim filmleri platformu Shudder üzerinden gelecek hafta yayınlanacak.

Brooklyn Korku Filmleri Festivali, Strasbourg Avrupa Fantastik Filmler Festivali ve Chattanooga Film Festivali gibi festivallerin resmi seçkisinde yer alan film, çeşitli kozmik ve ekolojik unsurları bir araya getiriyor. Filmin senaryosunu yazarken kişisel bir deneyiminden faydalandığını söyleyen Jeffrey A. Brown, ayrıca bir röportajında, The Beach House’un senaryosunu yazarken etkilendiği filmlerin başında Invasion of the Body Snatchers‘ın 1956, 1978 ve 1993’teki farklı versiyonlarının yanı sıra, Shivers (1975), Like Crazy (2011), Yaratık (Alien, 1979) ve The Quatermass Xperiment‘in (1955) geldiğini belirtmişti.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.