Şu An Okunan
Yıl Sonuna Kadar Netflix’e Gelecek Heyecan Verici Yapımlar

Yıl Sonuna Kadar Netflix’e Gelecek Heyecan Verici Yapımlar

Netflix Türkiye’de Kasım-Aralık aylarında yayına girecek dizi ve filmlerden bizim için öne çıkan yapımları ve yayın tarihlerini sıraladık.

The Hateful Eight (2015): Quentin Tarantino’nun sekizinci filmi eleştirmenleri ikiye bölmüş ve filmin kurgusu ve ritmi sorunlu bulunmuştu. Yine de Western türündeki yapım, muhteşem oyuncu kadrosu, zekice kurulmuş senaryosu ve etkileyici sinematografisi ile öne çıkıyor. Netflix daha önce filmin genişletilmiş versiyonunu her biri yaklaşık 50 dakikalık dört bölüm şeklinde yayınlamıştı. Perdede izleyici karşısına çıkan kısa versiyon “tek parça” olarak Netflix Türkiye’de 14 Kasım’da yayınlanacak.

The Crown (2016- ): Dönem filmleriyle bilinen ve iki Oscar adaylığı bulunan Peter Morgan’ın yaratıcılığını üstlendiği ve Netflix orijinal yapımı olan dizi, Kraliçe 2. Elizabeth döneminde kraliyet ailesinin yaşamını konu alan tarihî bir dram. Kraliçeyi Oscar ödüllü oyuncu Olivia Colman’ın canlandıracağı dizinin uzun bir aradan sonra yayınlanacak olan üçüncü sezonu 17 Kasım’da Netflix izleyicisiyle buluşacak.

The Irishman (2019): Martin Scorsese’nin merakla beklenen yeni filmi, Al Pacino ve Robert de Niro gibi ikonik oyuncuları bir araya getirmesinin yanı sıra oyuncuları gençleştirmek için kullanılan üstün VFX teknolojisi ile de adından söz ettiriyor. Scorsese’nin klasikleşmiş suç filmlerinden tatlar taşıyan The Irishman’in usta yönetmenin son yıllarda çektiği en iyi film olduğu söyleniyor. Film 27 Kasım’da Netflix Türkiye’de izlenebilecek.

Atlantique (2019): Dünya prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yapan ve Büyük Jüri Ödülü ile dönen film, aynı zamanda Senegalli yönetmen Mati Diop’un ilk uzun metrajı olma özelliğini taşıyor. 29 Kasım’da Netflix’te yerini alacak olan yapım bir inşaat işçisi olan Souleiman’a âşık olan 17 yaşındaki Ada’nın öyküsünü anlatıyor.

Marriage Story (2019): Oscar ödüllü yönetmen Noah Baumbach’ın imzasını taşıyan ve bu yılın en çok beklenen filmleri arasında yer alan yapım, bir evliliğin dağılma sürecine dokunaklı bir bakış sunuyor. Adam Driver ve Scarlett Johansson’ın etkileyici performanslarıyla övgüler toplayan film, 6 Aralık’ta Netflix’te yayına girecek.

The Witcher (2019): Andrzej Sapkowski’nin aynı adlı ünlü fantastik kitap serisinin bir uyarlaması olan ve oyun dünyasının da en sevilen serilerinden The Witcher şimdi de bir dizi uyarlamasıyla karşımıza çıkıyor. Yaratıcılığını Lauren Schmidt’in üstlendiği epik macera sekiz bölümlük Netflix orijinal yapımı olarak 20 Aralık’ta seyirciyle buluşacak.

 

 

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.