Şu An Okunan
Nicolas Cage “Joe Exotic” Rolünde

Nicolas Cage “Joe Exotic” Rolünde

Dünya çapında bir fenomen haline gelen Tiger King’in kurmaca uyarlamasında Joe Exotic rolünde Nicolas Cage’i izleyeceğiz.

Netflix’in son dönemdeki ses getiren işlerinden Tiger King: Murder, Mayhem and Madness, Imagine Television ve CBS işbirliğinde 8 bölümlük kurmaca bir diziye uyarlanıyor. Özel bir hayvanat bahçesinin sahibi Joe Exotic ve ona karşı çıkan aktivist Carole Baskin arasındaki çekişmeyi ele alan belgesel dizi, Amerikan kapitalizmine ve şov dünyasına dair çarpıcı bir panorama çiziyordu. Dünya çapında bir fenomene dönüşen dizi, herhangi bir kurmacanın bile sınırlarını zorlayacak eksantrik karakterleriyle hatırı sayılır bir hayran kitlesi edindi.

Variety’nin haberine göre, dizinin kurmaca uyarlamasının yaratıcılığını ve senaristliğini sahte belgesel serisi American Vandal’la ünlenen Dan Lagana üstlenecek. Dizinin ana karakteri Joe Exotic’i ise daha önce televizyonda izlemediğimiz isimlerden ünlü yıldız Nicolas Cage canlandıracak. Son dönemde yer aldığı yapımlardan özellikle fantastik korku Mandy’deki (2018) başarılı performansıyla yeniden gündeme gelen Cage’in Exotic’i nasıl canlandıracağı merak konusu.

Altyazı’da ayrıca:

Tiger King: Amerikan Çirkini

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.