Şu An Okunan
Noah Baumbach’ın Gözünden ‘Aşk ve Boşanma’

Noah Baumbach’ın Gözünden ‘Aşk ve Boşanma’

Noah Baumbach’ın Scarlett Johansson ve Adam Driver’lı yeni filmi Marriage Story’den iki ayrı bakış açısına sahip iki teaser…

Kentli, bohem karakterlerin ilişkileri ve endişeleri üzerine acı-komedileriyle tanıdığımız Noah Baumbach’ın “son derece kişisel” yeni filmi Marriage Story’den iki ayrı fragman yayınlandı. Dünya prömiyerini 29 Ağustos’ta Venedik Film Festivali’nde yapan film, bir erkek çocuğu olan evli bir çifti konu alıyor. Filmde bir tiyatro yönetmeniyle (Adam Driver) bir oyuncunun (Scarlett Johansson) aşk öyküsü, boşanma süreci üzerinden ele alınıyor.

Erkeğin karısına bakışını anlatan fragmanda Otis Redding’in soul klasiği ‘I’ve Been Loving You Too Long’ çalarken, kadının kocasına bakışını yansıtan diğer fragmanda ise şarkının Cat Power cover’ı yer alıyor.

Filmekimi’nde izleyici karşısına çıkan Marriage Story ülkemizde vizyona girmeyecek, 6 Aralık’tan itibaren Netflix’te yayında olacak.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.