Şu An Okunan
Perpetual Grace, LTD, BluTV’de Yayında

Perpetual Grace, LTD, BluTV’de Yayında

Başrolünde usta oyuncu Ben Kingsley’in yer aldığı Perpetual Grace, LTD dizisi BluTV’de yayınlandı. Türkiye’de ilk kez BluTV’de seyirciyle buluşan dizide Kingsley’e Damon Herriman ve Jimmi Simpson gibi isimler eşlik ediyor.

Gandhi (1982), Schindler’in Listesi (Schindler’s List, 1993) ve Zindan Adası (Shutter Island, 2009) gibi filmlerdeki rolleriyle tanınan 76 yaşındaki usta oyuncu Ben Kingsley’in başrolünde yer aldığı Perpetual Grace, LTD dizisi BluTV’de yayınlandı. Polisiye, neo-noir ve gerilim türlerine ait konvansiyonları kullanan dizide küçük bir kasabanın papazı olarak görev yapan Byron Brown ve eşi Lilian’ın James adlı bir gencin kasabaya gelmesiyle değişen hayatları ele alınıyor.

Henüz ilk sezonu yayınlanan dizide Ben Kingsley’e Damon Herriman, Jimmi Simpson, Luis Guzmán, Damon Herriman, Kurtwood Smith, Jacki Weaver ve Terry O’Quinn gibi isimler eşlik ediyor. Dizinin yaratıcılığını ise Umudunu Kaybetme (The Pursuit of Happyness, 2006), Walter Mitty’nin Gizli Yaşamı (The Secret Life of Walter Mitty, 2013) ve Mucize (Wonder, 2017) gibi filmlerin senaryosuna imza atan Steven Conrad ve Bruce Terris üstleniyor.

31 Aralık’ta BluTV’de yayınlanan Perpetual Grace, LTD’nin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.