Şu An Okunan
Terapist Dizisi Gain’de Yayında

Terapist Dizisi Gain’de Yayında

Yönetmenliğini Zeynep Dadak’ın üstlendiği psikolojik gerilim türündeki Terapist dizisinin ilk iki bölümü dijital platform Gain’de yayınlandı. Dizinin oyuncu kadrosunda Muhammet Uzuner, Dolunay Soysert ve Murat Kılıç gibi isimler bulunuyor.

30 Aralık itibarıyla yayın hayatına başlayan dijital platform Gain, özgün içeriklerini izleyicilere sunmaya başladı. Devin Özgür Çınar’ın hem yazdığı hem de Engin Günaydın’la birlikte başrollerini paylaştığı 10 Bin Adım ve MFÖ belgeseli Ele Güne Karşı gibi yapımların ardından bir terapistin eşinin öldürülmesi sonrasında yaşanan olayları takip eden Terapist adlı dizi de yayınlandı.

Yönetmenliğini Mavi Dalga (2013) ve Ah Gözel İstanbul (2020) filmlerinin yönetmeni Zeynep Dadak‘ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda ise Çağdaş Onur Öztürk, Dolunay Soysert, İlayda Alişan, Muhammet Uzuner, Murat Kılıç ve Zeynep Çamcı yer alıyor.

Toplam yedi bölümden oluşan Terapist, eşinin öldürülmesi sonrasında geçmişle yüzleşmek zorunda kalan terapist Çetin’in her biri farklı sendromlarıyla şüpheli hâle gelen danışanlarıyla ilişkisine odaklanıyor. Polisiye ve gerilim unsurlarının kullanıldığı, terapi dinamiğini klasik ‘katil kim?’ anlatısıyla birleştiren psikolojik gerilim türündeki dizinin kalan bölümleri de önümüzdeki günlerde Gain’de yayınlanacak.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.