Şu An Okunan
Spike Lee’nin Yeni Filmi Netflix’e Geliyor

Spike Lee’nin Yeni Filmi Netflix’e Geliyor

Usta yönetmen, yeni filmi Da 5 Bloods’ın 12 Haziran’da Netflix’te gösterime gireceğini açıkladı.

Spike Lee bir önceki filmi Karanlıkla Karşı Karşıya (BlacKkKlansman, 2018) ile Cannes Film Festivali’nde Jüri Büyük Ödülü’ne layık görülmüş, ardından En İyi Uyarlama Senaryo dalında Oscar kazanmıştı. Usta yönetmen, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla yeni filmi Da 5 Bloods’ın Netflix’te 12 Haziran tarihinde gösterime gireceğini duyurdu. Yakın zamana kadar prömiyerini sonbahar aylarında sinema salonlarında yapması beklenen film, koronavirüs salgınının değiştirdiği koşulların etkisiyle, beklenenden önce izleyiciyle buluşuyor.

Dört siyah savaş gazisinin komutanlarının cenazesini bulmak ve aynı zamanda gizemli bir hazineyi ele geçirmek amacıyla Vietnam’a geri dönmesini, bu süreçte savaşın yarattığı tahribatla yüzleşmesini konu alan Da 5 Bloods’ın başrollerinde Chadwick Boseman, Jonathan Majors, Paul Walter Hauser, Delroy Lindo ve Clarke Peters gibi isimler yer alıyor.

Filmin afiş çalışması da yoğun ilgi görmüştü.

 

 

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.