Şu An Okunan
Stefon Bristol Yeni Projesinde Spike Lee ile Bir Araya Geliyor

Stefon Bristol Yeni Projesinde Spike Lee ile Bir Araya Geliyor

Spike Lee’nin yapımcılığını, Stefon Bristol’ın yönetmenliğini üstleneceği ‘Gordon Hemingway & The Realm of Cthulhu’ filmi Netflix’te yayınlanacak.

İlk uzun metrajı Dünü Kurtarmak’la (See You Yesterday, 2019) Netflix bünyesinde izleyici ile buluşan ve En İyi Orijinal Senaryo dalında bir Independent Spirit adaylığı kazanan Stefon Bristol’ın sıradaki projesi belli oldu. İkinci filmi için dijital platform ile yeniden bir araya gelecek Bristol, ‘Gordon Hemingway & The Realm of Cthulhu’da yüz yıl önce Doğu Afrika’da yaşanmış bir kaçırılma olayına odaklanacak.

1928 yılında geçecek hikâye, kurnaz soyguncu Gordon Hemingway’in aynı zamanda bir savaşçı olan Etiyopya prensesi Zenebe ile güçlerini birleştirmesini ve krallığın kaçırılan varisinin kurtarılma macerasını konu edinecek. Filmin, taşıdığı isim nedeniyle H. P. Lovecraft’ın yarattığı Cthulhu Mitosu’ndan da izler taşıması bekleniyor.

Stefon Bristol
Stefon Bristol

Hank Woon’un senaryosunu kaleme aldığı ‘Gordon Hemingway & The Realm of Cthulhu’nun yapımcıları arasında Lloyd Levin ve Beatriz Levin’in yanı sıra ünlü yönetmen Spike Lee de yer alıyor. Son olarak yine Netflix’in Da 5 Bloods (2020) filmi için yönetmenlik koltuğuna oturan Lee, Dünü Kurtarmak filminin de yapımcılığını üstlenmişti.

Kaynak: The Hollywood Reporter

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.