Şu An Okunan
Steven Yeun ve Ali Wong’u Bir Araya Getirecek Beef, Netflix’te Yayınlanacak

Steven Yeun ve Ali Wong’u Bir Araya Getirecek Beef, Netflix’te Yayınlanacak

Beef

İlk kez duyurulduğu tarihten itibaren dijital platformlar arası bir rekabete neden olan ‘Beef’ adlı dizinin nerede izleyiciyle buluşacağı sorusu yanıt buldu. A24 imzalı dizi, önümüzdeki aylarda Netflix’te yayına girecek.

Son yıllarda yapımcılığını üstlendikleri filmler dışında, imza attıkları Ramy (2019- ) ve Euphoria (2019- ) gibi televizyon işleriyle de dikkat çeken A24, merakla beklenen ‘Beef’ dizisinin yayın haklarını Netflix’e sattı.

Başrollerini Steven Yeun ile Ali Wong’un paylaşacağı drama-komedi türündeki ‘Beef’, trafikte yaşadıkları bir tartışmanın iki farklı karakter üzerindeki etkilerini takip edecek. Dizinin birinci sezonunun yarımşar saatlik on bölümden oluşması planlanıyor.

Silicon Valley (2014-2019) ve Dave (2020- ) gibi dizilerde yapımcı olarak yer alan, ‘Beef’in de yaratıcılığını üstlenen Lee Sung-Jin yeni projesine dair “Ali Wong, Steven Yeun, A24 ve Netflix… Bu âdeta bir rüya takımı ve beraber çalışacağımız için çok mutluyum. Aynı zamanda üç yıl önce trafikte bana bağıran adama da teşekkür borçluyum. O olayı zihnimden atamadım ve bu dizi ortaya çıktı,” açıklamasını yaptı.

Beef
Ali Wong

Son olarak Minari (2020) ile En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar adaylığı elde eden Steven Yeun, aynı zamanda bu kategoride aday gösterilmiş ilk Asyalı-Amerikalı aktör. The Walking Dead (2010- ) dizisinde canlandırdığı Glenn Rhee karakteriyle tanınırlık kazanan Yeun, Şüphe’deki (Beoning, 2018) performansıyla da büyük beğeni toplamıştı.

Dizinin diğer başrolü Ali Wong ise Always Be My Maybe (2019), Yırtıcı Kuşlar (Birds of Prey, 2020) gibi filmler ve American Housewife (2016- ) ile Big Mouth (2017- ) gibi dizilerde canlandırdığı karakterlerin yanı sıra stand-up şovları ve kaleme aldığı ‘Dear Girls’ romanıyla da tanınıyor.

Ayrıca ‘Beef’, Yeun ve Wong’un Lee Sung-Jin ile bir araya geldiği ilk proje değil. 2019 yılında her iki oyuncu da Sung-Jin’in de yapımcıları arasında olduğu Tuca & Bertie adlı animasyon dizisinin seslendirme kadrosunda yer almıştı.

Kaynak: Deadline

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.