Şu An Okunan
We Children From Bahnhof Zoo, BluTV’de Yayında

We Children From Bahnhof Zoo, BluTV’de Yayında

We Children From Bahnhof Zoo

Amazon’un Almanya yapımı dizisi We Children From Bahnhof Zoo tüm bölümleriyle BluTV kataloğuna eklendi.

Amazon yapımı gençlik dizisi We Children From Bahnhof Zoo (Wir Kinder vom Bahnhof Zoo, 2021) tüm dünyada izleyici karşısına çıkmasından bir gün sonra, 20 Şubat Cumartesi günü BluTV’de yayında. Henüz çocuk yaştaki Christiane F.’nin 1970’li yılların sonunda yayımlandığında tüm dünyayı dehşete düşüren ve Türkçeye ‘Eroin’ adıyla çevrilen anılarının serbest uyarlaması, Berlin’de yaşayan Christiane ile altı arkadaşının öyküsünü anlatıyor. Yaratıcılığını Oliver Berben, Philipp Kadelbach ve Sophie von Uslar’ın üstlendiği sekiz bölümlük dizinin başrollerindeyse Jana McKinnon, Bruno Alexander, Lea Drinda, Michelangelo Fortuzzi, Jeremias Meyer ve Lena Urzendowsky gibi genç isimler yer alıyor.

We Children From Bahnhof Zoo

1981 yılında Alman yönetmen Uli Edel tarafından Christiane F. adıyla beyazperdeye aktarılan öykünün güncel bir uyarlaması olan We Children From Bahnhof Zoo, Berlin’in barlarında, kulüplerinde, parklarında ve metrolarında dostluğu, aşkı ve mutluluğu arayan bir grup gencin öyküsünü anlatırken odağına ufak bir eğlence olarak başlayıp zamanla kontrolden çıkan madde bağımlılığı temasını yerleştiriyor.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.