Şu An Okunan
Yeni Kurt Adam Ryan Gosling

Yeni Kurt Adam Ryan Gosling

Görünmez Adam (The Invisible Man) filmiyle canavar evrenini yeniden canlandıran Universal, bir klasiğinin daha yeniden çevirimini seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Universal’ın yeniden çekeceği Kurt Adam filminin başrolünde Ryan Gosling’in yer alması kesinleşirken, yönetmen olarak Cory Finley’nin adı geçiyor. Finley, Thoroughbreds (2017) adlı ilk uzun metrajının ardından son olarak başrolünde Hugh Jackman ve Allison Janney gibi oyuncuların yer aldığı Bad Education’ı (2019) yönetmişti. Yeni Kurt Adam filminin senaryosunu ise Orange is the New Black dizisinin senaristlerinden Lauren Schuker Blum ve Rebecca Angelo üstlenecek.

Atmosferi bakımından Dan Gilroy imzalı Gece Vurgunu’nu (Nightcrawler, 2014) andıran bir psikolojik gerilim olması beklenen yeni Kurt Adam filmiyle ilgili diğer ayrıntılar henüz belli değil, ancak Ryan Gosling’in başrolü üstlenmesi süreci hızlandırabilir gibi görünüyor.

Kurt Adam’ın öyküsü 1941 yılında George Waggner’ın The Wolf Man’iyle sinemaya uyarlanmış, 2010 yılında da Benicio del Toro, Anthony Hopkins ve Emily Blunt’lı kadrosuyla dikkat çeken Joe Johnston imzalı Kurt Adam’la (The Wolfman) perdeye geri dönmüştü.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.